5 Τύποι αποσμητικά χώρου αυτοκινήτου

Τα αποσμητικά χώρου αυτοκινήτου με γλυκό άρωμα έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν γρήγορα πολλές άσχημες μυρωδιές για να παρέχουν ένα καταφύγιο φρέσκιας μυρωδιάς για το πιο ευχάριστο ταξίδι με το αυτοκίνητο. Τα καλά επιλεγμένα αποσμητικά χώρου μπορούν να παράγουν μια ευχάριστη μυρωδιά που είναι αρκετά ισχυρή ώστε να εξαλείφει τις οσμές που σχετίζονται με το κάπνισμα, τα τρόφιμα σε πακέτο ή άλλες άσχημες μυρωδιές. Εδώ είναι πέντε από τα καλύτερα αποσμητικά αυτοκινήτου στην αγορά:

Μπορώ

Το στυλ κουτιού του αποσμητικού χώρου είναι παρόμοιο  αρωματικα ντουλαπασ με το κολλώδες τζελ και αποτελείται από ένα μεταλλικό ή πλαστικό κουτί που χωρά μια γλυκιά αρωματική συσκευασία gel. Το κουτί έχει ένα επάνω τμήμα με ρυθμιζόμενες τρύπες που καθιστά εύκολο τον προσδιορισμό της ποσότητας του αρώματος που θα απελευθερωθεί οποιαδήποτε στιγμή. Ενώ αυτά τα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα να διαρκέσουν περισσότερο από τα περισσότερα προϊόντα κολλώδους τζελ, εξακολουθούν να μην είναι πολύ αποτελεσματικά στην αφαίρεση των πιο έντονων οσμών στο όχημα.

Συνδέω

Τα plug-in αποσμητικά είναι μια δημοφιλής επιλογή και αποτελούνται από μια ένωση με βάση το λάδι που περιέχεται σε ένα πλαστικό περίβλημα. Έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται στην πρίζα στο ταμπλό και να αρχίζουν να εκπέμπουν ένα άρωμα μόλις θερμανθεί η ένωση με βάση το λάδι. Αυτό το plug-in είναι εξαιρετικό για έντονες οσμές και σύντομα γεμίζει ολόκληρο το αυτοκίνητο με ένα άρωμα με γλυκιά οσμή.

Σπρέι

Ο τύπος ψεκασμού του αποσμητικού είναι γρήγορος και εύκολος στη χρήση. Το υγρό-αέριο άρωμα για αυτά τα αποσμητικά χώρου διατίθεται σε δοχείο υπό πίεση το οποίο μπορεί να ψεκαστεί όταν παρατηρηθεί μια δυσάρεστη οσμή. Τα αποσμητικά σπρέι δεν έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια και θα πρέπει να ψεκάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, εάν ελπίζουμε να μπλοκάρουν τις πιο δυνατές οσμές.

Κολλώδες Τζελ

Τα κολλώδη τζελ αποσμητικά χώρου είναι κατασκευασμένα με ένα συμπαγές, κολλώδες είδος τζελ που συγκρατεί το αρωματικό λάδι. Αυτός ο τύπος αποσμητικού κολλάει εύκολα σε οποιαδήποτε στεγνή επιφάνεια του οχήματος χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κόλλα. Επίσης, επειδή δεν βασίζεται στους αεραγωγούς ή σε άλλη μορφή πρόωσης, δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στην εξάλειψη των ισχυρότερων μυρωδιών μέσα στο όχημα. Ένα θετικό του αρωματικού ελαίου είναι η ικανότητα να διαρκεί περισσότερο από τα προϊόντα αεροζόλ, χαρτιού ή χαρτονιού.

Χαρτόνι

Η χαμηλού κόστους λύση για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα του οχήματος είναι τα κρεμαστά αποσμητικά χώρου από χαρτόνι. Προορίζονται να κρέμονται από τον καθρέφτη και είναι κατασκευασμένα από αρωματικό χαρτόνι. Αν και τα αρωματικά προϊόντα από χαρτόνι έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια, δεν είναι τα πιο αποτελεσματικά στον έλεγχο των πιο αισθητών ή δυσάρεστων οσμών μέσα στο όχημα.