Parfumuri pentru femei – Care formă de parfum durează cel mai mult pe pielea ta?

Uneori, femeile se întreabă de ce parfumul lor preferat nu rămâne pe pielea lor toată ziua sau toată seara. Se datorează faptului că parfumurile pentru femei sunt împărțite în mai multe categorii, iar fiecare categorie are o potență specifică pentru acel parfum.

Când vrei să aplici cel mai puternic și intens parfum pe punctele de puls de pe piele, atunci vei alege un parfum care este descris ca un parfum.

Când parfumul unei femei este aplicat într-un punct de puls al corpului, se spune că face ca parfumul să dureze mai mult. Punctele pulsului sunt situate pe partea parfum arabesc barbati interioară a brațului, în spatele genunchiului, în spatele urechii, în interiorul încheieturii mâinii sau în zona gâtului.

Următorul parfum cu cea mai lungă durată se numește eau de parfum, care atunci când este tradus din franceză, este o versiune udată a parfumului. Urmează apa de toaletă și apoi apa de colonie.

Un parfum va dura mai mult pe pielea ta atunci când conține cantități mai mari de uleiuri esențiale ale parfumului principal. În plus, cu cât durează mai mult parfumul, cu atât este mai scump.

În apa de colonie, vei găsi aproximativ patru procente din uleiurile esențiale ale parfumului care alcătuiesc parfumul. Parfumul va dura în mod normal între trei și cinci ore. Apa de toaletă conține aproximativ opt până la cincisprezece procente de uleiuri esențiale. Aceste parfumuri sunt cele mai puțin concentrate, ceea ce înseamnă că te poți baza pe ele durează aproximativ doar două ore.

La capătul superior al nivelului de durată al parfumului se află parfumul sau ceea ce se numește Parfum Classic, care conține aproximativ treizeci la sută de uleiuri esențiale. Parfumul sau un parfum Parfum Classic va dura mai mult de șase ore.

Mai mult, știați că parfumul care este ambalat într-o sticlă de dimensiuni mici va dura mai mult decât un parfum care este ambalat într-o dimensiune mai mare?

Acum că cunoașteți potența fiecărui produs de parfum, veți putea cumpăra cu mai multe cunoștințe parfumuri pentru femei pentru dvs. sau pentru acea persoană specială din viața voastră.